top of page

ЗА НАС

История на
ЖК "Брилянт"

Пътешествието на Жилищен комплекс " Брилянт "

 

Сгушен в сърцето на гр. Велико Търново, жилищен комплекс " Брилянт " е доказателство за новаторски начин на живот и архитектурно съвършенство. Нашето пътуване започна с визия да създадем пространство, което предлага не само покрив над главата ви, но и място, което наистина можете да наречете свой дом.

Началото на блясъка

Нашата история започна през 2018 г. с първата копка на „Брилянт“ 1, отбелязвайки първата глава от нашия амбициозен проект. Разположен на улица "Борис Богданов" № 2, в непосредствена близост до оживения булевард "Никола Габровски", "Брилянт" 1 е прецизно проектиран да се слее безупречно със заобикалящата го среда, като същевременно предлага несравним комфорт и стил.

След три години всеотдайна работа и внимание към детайла, „Брилянт“ 1 отвори врати през 2021 г. и разкрива 31 изящни апартамента. Тези домове бързо намериха своите законни собственици и се превърнаха в основата на 31 щастливи семейства. Всеки апартамент, оборудван с най-съвременна електрическа инсталация, водоснабдяване и газ, е проектиран така, че да гарантира най-висок стандарт на живот. С гордост притежаваме акт №16, символизиращ нашия ангажимент към съвършенство в правното дело и доверие на клиентите.

Развивайки се с „Брилянт“ 2

Въз основа на успеха на първото ни начинание, " Брилянт " 2 беше замислен, споделяйки подпорна стена със своя предшественик, но обещава уникални характеристики. Очакването за "Брилянт " 2 беше подхранвано от неговия иновативен дизайн, демонстриран чрез завладяващи снимки в галерия, които намекват за предстоящите архитектурни чудеса.

"Брилянт" 2 въвежда нова концепция с цял партерен етаж, предназначен за търговски обект, апартаменти и гаражи - удобства, които може да се използват независимо от жилищните части. Проектиран с внимание към детайла, той разполага с три отделни входа от запад и юг, приветствайки жителите в свят на елегантност и лекота.

С напредване " Брилянт " 2 стигна до надпартерен 5-ти етаж, с амбиции до края на годината да завърши строежа си. Обещанието за 46 прецизно проектирани апартамента е на хоризонта, като те вече са в продажба, привличайки бъдещите жители да се присъединят към нашата нарастваща общност.

В допълнение към привлекателността си, "Брилянт" 2 предлага комбинация от 8 гаража и 27 подземни паркоместа, допълнени от 8 външни паркоместа, като гарантира, че удобството никога не е компрометирано. Тъй като с нетърпение очакваме акт №15 през септември 2024 г. и акт №16 през декември 2024 г., нашият ангажимент за правна грижа и удовлетвореност на клиентите остават непоколебими.

Нашият ангажимент към Вас

В Жилищен комплекс "Брилянт" ние вярваме в изграждането на повече от просто конструкции - ние създаваме общности, в които се ценят моментите от живота и се създават спомени. Нашето пътуване от „Брилянт“ 1 до „Брилянт“ 2 отразява нашата отдаденост на иновациите, качеството и щастието на нашите жители. Каним ви да станете част от нашата история, където всяка тухла е положена с внимание и грижа.

Контакти

Адрес

Попълнете формуляра и задайте своите въпроси. 

ул. Борис Богданов № 2,
Западна индустриална зона,
Велико Търново, България

За да говорите с наш представител,
моля позвънете или ни пишете e-mail.

Благодарим ви!

Email: info@brilliantcomplex.com

Tel: +359 89 5758779

Tel: +359 88 5443932

bottom of page